Linjefag på efterskolen

E-sport

E-sport er for dig som elsker at spille og game på enten computer eller Playstation.

På linjefaget e-sport omfatter undervisningen, at eleverne skal lære at bruge computer/tastatur/mus/controller alsidigt og skal lære at mestre forskellige e-sportsdiscipliner. Desuden indgår træning i form af fitness som et delelement i undervisningen.

Eleverne kommer til at udforske de nyeste titler på markedet, snuse lidt til hvordan fremtidens e-sport kan se ud og vil få gennemgået forskellige strategier og spille-stile.

Formålet er at give eleverne både teoretiske og praktiske kompetencer inden for genren af computerspil og give dem kompetencer i samarbejde, sammenhold, fællesskab, strategi og kommunikation. Desuden prøver eleverne kræft med at lægge taktik, træne disciplin, viljestyrke og gåpåmod og indleve sig og koncentrere sig om en given opgave.

E-sport

Undervisning med fokus på sociale færdigheder

Linjen er bygget op om 2 elementer som er: Strategi og gaming sammen med andre og fitness i Rødding Centrets fitnesslokale.

Eleverne præsenteres for de 5 DGI spil som giver kompetencer og forståelse til at blive en del af en e-sportsklub under DGI.

Undervisningen er tilrettelagt lig skolens andre aktiviteter med udgangspunkt i elever med særlige læringskompetencer. Der er særlig fokus på sociale færdigheder og samarbejdet med andre via fælles interesse for gaming.

Linjefag på efterskolen

Køkken - Udeliv - Krea

Også kaldet KUK

I KUK linjefaget har vi flere “værksteder”: Krea-lokale, køkken, bålhytte, drivhus/have og naturen. Derved får vi større mulighed for at tilbyde eleverne aktiviteter og opgaver indenfor områder, der motiverer dem, samt mulighed for at arbejde såvel grov- som finmotorisk indenfor det praktisk-kreative område.

Hver enkelt elev får stor mulighed for at finde den metode, der passer og det mål, der giver mening. På den måde øges muligheden for succesoplevelse og læring.

Køkken – Udeliv – Krea​

I KUK er aktiviteterne fx:

Udvalgte 

Udtalelser