Branchefag på fagskolen

Gamedesign & Multimedie

I Game Design og Mulitemedie arbejdes der med web, it og kommunikation. I løbet af skoleåret arbejdes der med basal programmering af robotter, billed- og videoredigering, 3D-print og 3D-figurer, Drone, opbygning af- og indhold på sociale medier og hjemmeside og meget mere.

Formålet med branchefags undervisningen i Game Design & Multimedie er:

Målet er:

Branchefag på fagskolen

Gastronomi & Event

I faget Gastronomi & Event arbejdes der med bla. tilberedning af fødevarer, råvare- og levnedsmiddelkendskab, anretning (portion og buffetservering og opdækning, mad-ud af-huset (catering), bæredygtighed og økologi, fødevarers naturfaglige egenskaber, herunder sundhedsmæssige egenskaber, kendskab til dansk og international madkultur, kendskab til beregningsmetoder for svind, portionsstørrelser, indkøb/bestilling og energi.

Medvirke til projektstyring og afvikling af event, kendskab til faserne i en event, idéudviklingsværktøjer, marketing/PR, kendskab til målgruppeanalyse, myndighedstilladelser, logistik ved en event, økonomi og budget, kundebetjening samt evaluering.

Du får undervisning i fødevarehygiejne – praktisk/teoretisk – med bevis.

Førstehjælpskursus med bevis.

Formål med branchefags undervisningen i Gastronomi & Event er:

Målet er:

Branchefag på fagskolen

Design & Kreativitet

Du skal lære forskellen på proces- og produktorienteret undervisning. (Ved procesorienteret undervisning skal du turde hvile i den skabende proces, og ved den produktorienterede proces, skal du arbejde mere selvkritisk ift. fremstilling af færdige produkter med evt. salg for øje.)

Du skal arbejde med diverse events, evt. udsmykning af skolen og dens områder, udstillinger, “pop-up” butik, modeopvisning af re-design tøj.

Materialekendskab og teknikker indenfor følgende områder:

Formål med branchefags undervisningen i Design & Kreativ er:

Målet er: