Kost på skolen

Skolens produktionskøkken laver mad til alle elever og ansatte på Rødding Fri Fag- og Efterskole. Der tilberedes 6 måltider om dagen, hvor der er fokus på variation, sundhed og mængde.

Se vores kostpolitik her.

Lækker madret
Lækre råvarer
Lækker ret

Skolens elever er på skift med i køkkenet og hjælper med at gøre klar til hovedmåltiderne hvor de tilbereder mad, rydder af, vasker op og sørger for at holde området rent. Dette kan foregå i faget “Køkkentjans” som er en læringssituation/et læringsrum. Alle skolens elever skal igennem denne opgaver flere gange på skoleåret. Det er her muligt at dyrke det lille fællesskab, samt tæt voksenkontakt og løfte en vigtig fælles opgave.

Skolen råder desuden over et stort industri undervisningskøkken med plads til op til 14 elever, samt et traditionelt skolekøkken med plads til 12 elever.