Rødding Fri Fag- og Efterskole | Køkkenværksted
16520
page-template-default,page,page-id-16520,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Køkkenværksted

Omfatter undervisning i praktisk madlavning, samt sundhed, ernæring og økonomi. Formålet er at lære eleven at tilberede indbydende måltider på baggrund af sunde og ernæringsrigtige råvarer. Det almene perspektiv i faget er, at eleverne lærer om madkultur og sammenhæng mellem kost, livsstil og alment velbefindende, og at eleven desuden udvikler miljørigtig adfærd i forbindelse med madtilberedning.

Der arbejdes med produktion af mellemmåltider og hovedmåltider til klassen, – og lejlighedsvis til den fælles spisestue. Måltidet danner baggrund for den efterfølgende evaluering af undervisningen.